T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ELMADAĞ - Hasanoğlan Öğretmenler İlkokulu

Hasanoğlan Öğretmenler İlkokulu

Telefon
3128661194
Belgegeçer
hasanoglanogretmenlerioogmail.com
WEB
https://hasanoglanogretmenlerio.meb.k12.tr
Adres
İSTASYON MAH. MENDERES BULVARI NO119 HASANOĞLAN ELMADAĞ/ANKARA
Vizyon
Milli Eğitimin Amaçlarına Uygun Olarak, Paydaşların Mutluluğunun Sağlandığı, Mevcut İmkanların Etkin Ve Verimli Kullanıldığı, Sürekli İyileştirme Çalışmalarının Yapıldığı, Emsallerine Örnek Teşkil Eden Bir Okul Oluşturmaktır. Okul Gelişim Ve Yönetim Ekibi
Misyon
Milli ve manevi değerleri özümsemiş, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, bireysel yeteneklerinin farkına varmış ve bu yeteneklerini geliştirme gayreti için de olan öğrenciler yetiştirmek, -Milli eğitimimizin mevzuatı çerçevesinde, sahip olduğumuz kaynakları öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yetiştirilmesi için etkin bir biçimde kullanmak, -Paydaşlarımızla birlikte okulumuzdaki eğitim ve öğretim sürecinde sürekli iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirmek, -Gerek uygulanmakta olan eğitim ve öğretim sürecinde, gerekse bu sürecin sonucunda bir üst öğrenime hazırladığı mutlu ve başarılı öğrencileriyle emsallerine örnek teşkil eden bir okul olmaktır. Okul Gelişim Ve Yönetim Ekibi
Başarılar
İlçe genelinde yapılan Atatürk Konulu resim yarışmasında 2.lik, Öğretmenler Günü Konulu resim yarışmasında İlçe 1.liği elde edildi. Minikler satranç turnuvasında bireyselde Elmadağ İlçe 2.liği.
Öğretmen :20
Öğrenci :385
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1804
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08:45-14:30
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Ankara Ulus 19 Mayıs Stadyumu önünden her 20 dakikada bir karşılıklı otobüs seferi düzenlenmektedir
Servis Bilgisi
Belde içi okul servisi seçeneği bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
şehir merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ankara´ya 34 km , Elmadağa´a 12 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Satranç, Dart, Halk oyunları, Badminton, Futbol , Atletizm, "Velimle Şiir Okuyorum" yarışması, 2022/2023 Okullar arası Minikler Futbol şampiyonluğu, anneler günü şiir yarışmasında ilçe 1.liği (2023), Cumhuriyetin 100.YILI KONULU şiir yarışmasında ilçe 1.liği(2023)
Bilimsel Etkinlikler
SERA UYGULAMALARI, ZEKA OYUNLARI
Proje Çalışmaları
e-Twinnig "DİJİTALİN DOĞAYLA DANSI"
Diğer Hususlar
2021 - 2022 eğitim öğretim yılı içinde BT sınıfı ve FAZ 3 akıllı tahta altyapı kurulumu tamamlanmış ve 05.02.2024 tarihinde montajı yapılmıştır.
Yazdır